Belevágtunk!

Címkék: ház otthon

2014.07.14. 11:41

"Szégyen-gyalázat, kinőttük ezt a házat!"

Ez a mondat fogalmazódott meg elsőszülött fiamban néhány évvel ezelőtt. Ezzel elvetette a magot, ami aztán csírázni kezdett, és végül szárba szökkent az elhatározás: Költözünk! Három kisgyerekkel és az évek óta szorgosan gyűjtögetett temérdek holmival még nem tudtuk mekkora fába vágtuk a fejszénket... Hosszas mérlegesés és nézelődés után  úgy döntöttünk egy Pest melletti falu lesz a célpont, ahol megtaláljuk otthonunkat. 

Nem untatnék senkit a további részletekkel, találtunk egy házat. Jó pár éve nem lakták már, a kert elvadult, a ház..., khhhmmm, szóval elhanyagolt. :)

Az vételi/eladási procedúrák után leendő otthonunktól alig két utcányira sikerült egy albérletet találnunk. Itt kezdtük a nyári vakációt és még jó néhány hónapot eltöltünk majd a falai között. 

Rövid bevezető után íme a kis házikónk:

kussuth.JPG

 

Innen szép győzni! 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthontepitunk.blog.hu/api/trackback/id/tr266507105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Simone Lewis · http://uccuneki.blog.hu/ 2014.07.14. 15:41:31

Éljen, éljen :)
Várom a fejleményeket! Meg aztán meg személyesen is lemeózom a pecót :D
Puszi

Mankácska 2014.07.14. 15:42:33

Várunk! Ha itthon leszel mindenképp vendégeink vagytok egy bográcsolásra :)
süti beállítások módosítása